Zeer geslaagde eerste Open Coffee in the Evening!

Afgelopen donderdag vond in De Schildkamp de eerste Open Coffee in the Evening plaats. Met een opkomst van ongeveer 90 ondernemers was de avond zeer geslaagd! Er hing een goede sfeer tussen de bezoekers en bij de sponsoren. Dit kwam natuurlijk het netwerken ten goede. In dit artikel lees je een korte terugblik op de avond.

Ontstaan van de Open Coffee in the Evening

Begin juni kwam ik samen met Pascal op het idee om een gezamenlijke Open Coffee te organiseren. We hebben toen de organisatoren van Open Coffee Gorinchem benaderd en al snel zaten we bij elkaar om de plannen te bespreken. Ook zij waren erg enthousiast en samen hebben we vervolgens het hele evenement georganiseerd.

Het verloop van de avond

Om stipt half 8 kwamen de eerste ondernemers al binnenlopen. Al snel vulde de zaal zich en rond acht uur heette Pascal Usmany iedereen welkom en stelde de sponsoren voor. Na ongeveer 10 minuten konden de ondernemers weer verder met netwerken. Er liepen veel ondernemers rond die ik kende van allerlei netwerkbijeenkomsten en ook een aantal klanten. Later die avond zong Esmay Usmany een aantal liedjes die erg goed klonken.

Sfeerimpressie van de Open Coffee in the Evening

Uiteraard had ik weer mijn camera meegenomen om een sfeerimpressie te maken van de avond. Er is een korte en lange versie:

Korte versie (3:10)

Lange versie (10:10)

Meer Open Coffee?

Als je deze Open Coffee aansprak, dan kun je iedere maand verder netwerken bij de Open Coffee Gorinchem en de Open Coffee Vijfheerenlanden. Meer informatie vind je op hun websites. Ik zie je graag bij een van die bijeenkomsten!