WordPress: een hel of een zegen?

Wordpress is een van de meest gebruikte systemen om een website mee te bouwen. Het is gratis, gemakkelijk en er zijn veel thema’s die je kunt gebruiken voor de opmaak van je website. Eerlijk is eerlijk, wij hebben ook veel websites in WordPress. De laatste maanden zijn we toch wat kritische geworden op WordPress. Ja, het is snel en gemakkelijk, maar er zitten ook nadelen aan en die kunnen je website de kop kosten. Dus terug naar die oude vertrouwde webbouwer? Is WordPress een hel of zegen?

Nadelen van WordPress

Naast de vele voordelen zitten er ook veel nadelen aan WordPress vast. In deze video vertellen wij je wat wij juist wel en niet goed vinden aan WordPress! Om te beginnen zijn er de continue updates die je moet uitvoeren. Vaak gaan die goed, maar het is geen garantie. Er kan zomaar iets mis gaan waardoor je hele database niet meer werkt.

Nieuwe website

Ga jij een nieuwe website ontwikkelen en zoek je een kritisch persoon die het proces goed begeleidt? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bouwen geen websites, maar wij weten precies de punten te benoemen bij de webbouwer om ervoor te zorgen dat die wél zijn werk goed doet.