Wie houdt uw social media actueel in de vakantie?

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur en dit betekent dat u en uw personeel er een tijdje tussenuit gaan. Heeft u echter al nagedacht over wie uw sociale media kanalen actueel gaat houden? Het is namelijk een gemiste kans als u een aantal weken niets van u laat horen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Tijdens de zomervakantie zakt het aantal verzonden tweets, maar uw doelgroep zal toch wel dagelijks even kijken op hun sociale media om te zien wat er allemaal is gebeurd. Doordat er weinig berichten worden verstuurd, blijven uw updates langer in de timeline staan en zullen dus beter bekeken worden.

Het belang om uw social media bij te houden

Als uw bedrijf actief is met social media, dan is het belangrijk dat u regelmatig, het liefst dagelijks, een interessant bericht deelt naar uw volgers of connecties. Door op een consistente manier berichten naar uw doelgroep te sturen creëert u een top-of-mind awareness bij uw volgers, wat zal leiden (mits goed toegepast) tot o.a. meer verkoop en een beter imago. Het is daarom dus belangrijk om ook in de vakantie actief aanwezig te blijven op uw social media accounts.

Social media (tijdelijk) uitbesteden?

Als u zelf niet de capaciteit of tijd heeft om in de vakantie uw social media actief bij te houden, dan kunnen wij dit van u overnemen. Bij het uitbesteden van uw social media activiteiten zullen wij er altijd voor waken dat uw tone-of-voice, service niveau en imago gewaarborgd blijven. Hiervoor zullen wij vooraf uitgebreid kennis met u en uw organisatie maken voor een optimale overdracht.

Wat kost het uitbesteden van mijn social media?

De kosten voor het uitbesteden van uw social media zijn erg afhankelijk van het aantal accounts dat uw heeft, het aantal berichten per dag en de mate van interactie met uw doelgroep. Een vaste prijs is dus lastig om te noemen, maar wij kunnen al een basis pakket aanbieden voor 100 euro per week excl btw. Daarnaast rekenen wij eenmalig een bedrag voor de overdracht van de accounts en het kennismaken met uw organisatie.

Als u intresse heeft in het uitbesteden van uw social media tijdens de zomervakantie, dan kunt u contact met ons opnemen via deze contactpagina.