Word een wendbare organisatie! Gratis webinars

Organisaties bevinden zich vandaag de dag in een turbulente wereld. Ook je leveranciers, personeel, klanten en concurrentie zijn erg dynamisch en hier moet je organisatie zich snel op kunnen aanpassen. Maar hoe zorg je ervoor dat je een wendbare organisatie wordt?

Wendbare organisatie webinars

In een 4-tal webinars zullen Dave Pieplenbosch, Leo Witvliet en ik je vertellen hoe je je organisatie zo kunt vormgeven dat je je gemakkelijk kunt aanpassen aan veranderingen en trends. De webinars zijn kosteloos om te volgen en er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Klik hier om je aan te melden!

Inhoud van de webinars

Er zullen 4 webinars worden gegeven waarvan de inhoud op elkaar zal aansluiten. Mis dus zeker niet de eerste webinar, want dit zal de basis zijn voor de andere. Hieronder is kort te vinden welke webinars we gaan geven:

Deel 1: De wendbare organisatie

25 Maart – 15:00
In dit webinar zal Dave Pieplenbosch (expert op het gebied van organisaties en veranderingen) samen met prof. dr. mr. Leo Witvliet (hoogleraar interventie- en interim management aan Nyenrode) ingaan op de wendbare organisatie.

Deel 2: Online strategie

1 April – 15:00
Een wendbare organisatie kan niet zonder een goede online strategie. Dave Pieplenbosch zal u alles vertellen over hoe u een online strategie opstelt en hoe u uw ambities kunt vertalen naar een gedegen plan.

Deel 3: Social Media strategie

8 April – 15:00
Social media is veel meer dan een hype. Dagelijks spenderen consumenten en bedrijven uren op Twitter, LinkedIn en Facebook. Hoe kunt u hier als organisatie optimaal van profiteren? Leon Tindemans (social media expert) zal u de geheimen vertellen van een goede social media strategie.

Deel 4: Aan de slag!

15 April – 15:00
In deze laatste webinar krijg je een samenvatting van wat we in de andere 3 hebben besproken. Daarnaast geven we je handige tips om direct mee aan de slag te gaan. Let op: dit webinar is alleen te volgen voor mensen die één van de vorige webinars hebben bekeken.

Meld je gratis aan!

Na het zien van deze webinars heb je alle kennis om je eigen organisatie wendbaar te maken. Meld je aan via deze special website en mis deze webinars niet!