Wat is Wordfeud?

‘Wat is jouw score op Wordfeud?’ Heb je een enig idee waar deze persoon het over heeft? Hij heeft het over de nieuwe rage genaamd: Wordfeud. Het is enorm populair onder de gebruikers van smartphones. Wat is het nu precies en hoe werkt het, ik leg het je uit.

Wat is Wordfeud?

Ken je het bordspel Scrabble? Je zult het vast wel eens een keer gespeeld hebben. Je moet met letters een woord maken en zoveel mogelijk punten scoren. Inmiddels zul je het vast niet meer zo vaak spelen. Wordfeud heeft daar iets voor bedacht en heeft een app ontwikkeld waarmee je online scrabble kunt spelen tegen je vrienden. Je hoeft dus niet meer achter de keukentafel te zitten, maar je kunt het overal spelen.

Hoe werkt Wordfeud?

Het eerst wat je moet doen is naar de market of store gaan om daar de app te downloaden. Zodra je deze hebt geïnstalleerd wordt er gevraagd om je e-mail adres en je gebruikersnaam. Deze kun je zelf bepalen en later altijd weer aanpassen.

Filmpje van het spel

Hieronder zie je een filmpje dat ik heb gemaakt waarin ik precies laat zien hoe Wordfeud werkt en hoe het spelbord eruit ziet. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag.

Overigens speel ik niet meer met het account: Leontest55