Wat als alle technologie er opeens niet meer was?

Geen wekker, geen smartphone, geen auto’s en geen koffiezetapparaat. De wereld ziet er opeens heel anders uit zonder technologie. Smosh laat in een grappige video zien hoe hij moet overleven in een wereld zonder technologie.

Lastig, een wereld zonder technologie

Een dag zonder (elektrische) apparaten begint al lastig aangezien er geen wekker is. De hoofdpersoon van dit filmpje, “girly-haired man” is letterlijk helemaal de weg kwijt zonder zijn Iphone en laptop. Zonder gps kan hij namelijk ook niet naar zijn vriend navigeren. Voor de nieuwe generatie is een ouderwetse kaart lastig om mee te werken.

Geen Wikipedia, hoe krijg ik dan mijn gelijk?

Alles opzoeken op Wikipedia, een statusupdate op Facebook, een groot deel van het leven valt alleen al weg zonder internet. Smosh verfilmd deze technologieloze wereld lekker overdreven zodat er een grappig filmpje ontstaat waarin de hoofdpersoon niet meer weet wat hij moet zonder technologie. Het wordt nog leuker doordat zijn gehele omgeving niks lijkt te weten van de verdwijning van de technologie.

Filmpje van Smosh

Bekijk hier Smosh’ interpretatie van een technologieloze wereld.

Goed gebruik maken van die technologie?

En kun je er goed gebruik van maken! Bijvoorbeeld om je bedrijf te promoten. Kijk eens bij onze Twitter, Facebook en/of LinkedIn training om erachter te komen hoe.