Volg je volgers op Twitter

Het is altijd goed om je volgers te volgen op Twitter, zodat jij op jouw beurt weer slim gebruik kan maken van de informatie die je hieruit kan halen. Zo heb je de mogelijkheid om een strategisch Twitter plan op te stellen.

Het gedrag volgen op Twitter

Wanneer we zeggen dat het goed is om je volgers te volgen op Twitter, dan bedoelen we niet dat je jouw volgers daadwerkelijk moet volgen op hun Twitter account. We bedoelen hiermee dat je gaat bekijken welk gedrag jouw volgers vertonen op Twitter. Ontdek wat zij leuk vinden om voorbij te zien komen en vind uit op welke momenten van de dag zij het meest actief zijn.

Twitter Analyses

Het is goed om gebruik te maken van de speciale tool van Twitter; Twitter Analyses. Deze tool helpt je om meer te ontdekken over wat je volgers nu zoal doen op Twitter met betrekking tot jouw tweets. Welke tweets vinden zij nu leuk? Welke berichten worden het meest gedeeld en het meest leuk gevonden. Ook kan je precies zien welke tweets het meest vertoond worden. Aan de hand hiervan kan je je volgers dus een beetje volgen, ofwel bepalen wanneer zij op Twitter aanwezig zijn en wat zij dan graag willen zien. Als ondernemer kan je hier natuurlijk slim gebruik van maken.

Maak ook gebruik van Google Analystics

Natuurlijk kan Google Analystics je alles vertellen over de bijdrage die  Twitter heeft geleverd als het gaat om je behaalde conversies. Door deze gegevens te combineren met de gegevens van Twitter Analyses kan je dus een slimme strategie ontwikkelen om je succes op Twitter verder om hoog te tillen.

Wij helpen je verder!

Lukt het je zelf niet om een goede strategie te bepalen, of kan je nog wel wat extra tips gebruiken om Twitter optimaal in te zetten als onderdeel van je zakelijk succes? Wij helpen je natuurlijk graag verder. Zo kun je altijd bij ons terecht voor een hoogwaardige, doelgerichte Twitter training, welke wij ook in company kunnen verzorgen.