Volg je idool nu nog makkelijker via Facebook

Facebook gaat het je makkelijker maken om te laten zien aan je idool dat jij absoluut de grootste fan bent. Jij krijgt een waarschuwing als je idool een live video gaat streamen op Facebook Live, zodat jij alvast klaar kunt gaan zitten om het eerste comment te plaatsen, als een echte fan.

Facebook Live Streaming

Facebook Live Streaming is nog niet beschikbaar voor iedereen, maar wel voor diverse interessante celebs. Misschien zit jouw idool hier wel al bij! In Amerika is het dag als het bij ons nacht is, en dat betekent dat de kans groot is dat jij een livestream pas veel later ziet dan bijvoorbeeld de Amerikaanse fans. Beat deze fans, gewoon door op tijd wakker gemaakt te worden door de app als er een livestream aan zit te komen van jouw favoriete celeb.

Geen Periscope of Meerkat

In Periscope en Meerkat heeft iedereen de mogelijkheid om te streamen en notificaties aan te zetten. Facebook Live Streaming is toch nog niet zo handig als dat, want je moet zelf kenbaar maken dat je gewaarschuwd wilt worden in de live video die streamt. Facebook richt de pijlen in eerste instantie op de pages van celebs die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Zakelijk Facebook gebruiken

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden van Facebook? Volg dan een Facebook training op maat!