Verjaardagscadeau voor je marketing collega nodig?

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor je marketing collega, maar heb je geen idee wat je moet kopen? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je! In dit artikel zetten we verschillende cadeau-opties op een rijtje, zodat jij het perfecte cadeau kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar iets persoonlijks of juist iets praktisch, er is voor ieder wat wils.

Lees snel verder en laat je inspireren! Wij geven je graag een aantal tips!

Persoonlijke cadeaus

Een persoonlijk cadeau is altijd een schot in de roos. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets unieks te vinden en geeft de ontvanger een speciaal gevoel. Een van de mogelijkheden voor een persoonlijk cadeau zijn bedrukte broodtrommels. Deze zijn niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend leuk om te geven én te krijgen. Je kunt de broodtrommel laten bedrukken met een foto, tekst of een combinatie van beide. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van jullie samen laten bedrukken, of een persoonlijke boodschap toevoegen. Op deze manier geef je een cadeau dat niet alleen praktisch is, maar ook een emotionele waarde heeft.

Praktische cadeaus

Praktische cadeaus komen altijd van pas. Veel marketing mensen zijn sportief. Padel is een populaire sport die steeds meer mensen beoefenen. Padel rackets bedrukken is dus een leuk cadeau. Door een padel racket te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger of een leuke quote, geef je een cadeau dat niet alleen functioneel is, maar ook een persoonlijk tintje heeft. Bovendien zal de ontvanger elke keer dat hij of zij gaat padellen aan jou denken. Een cadeau dat zowel praktisch als persoonlijk is, wie wil dat nou niet?

Belevingen en tijdschriften

Naast bedrukte broodtrommels en padel rackets zijn er nog talloze andere cadeau-opties waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde sieraden, zoals een ketting met een naam of initialen erop. Of wat dacht je van een dagje uit, zoals een wellness-arrangement of een avontuurlijke activiteit? Ook een abonnement op een tijdschrift of een boek van de favoriete schrijver van de ontvanger zijn leuke cadeaus om te geven. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een origineel en passend cadeau te vinden.

Marketingboek

Een goed marketingboek is altijd handig om te geven aan een collega. Wat dacht van het boek: 101 Social media post ideeën, Leon Tindemans? Hierin krijg je allerlei tips over wat je kunt posten op social media. Je weet dat ChatGPT erg populair is op dit moment, wat dacht je van het: ChatGPT Handboek, Leon Tindemans. Deze is ook erg waardevol!

Tips voor het kiezen van het perfecte cadeau

Het kiezen van het perfecte cadeau kan soms lastig zijn. Daarom hebben we nog een aantal tips voor je om het proces wat makkelijker te maken. Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar de ontvanger van houdt. Wat zijn zijn of haar hobby’s, interesses of passies? Door hier rekening mee te houden, kun je een cadeau uitkiezen dat goed aansluit bij de persoonlijkheid van de jarige.

Daarnaast is het ook handig om na te gaan of de ontvanger al iets specifieks heeft aangegeven. Misschien heeft hij of zij wel iets laten vallen over een bepaald product of een activiteit die al lang op het verlanglijstje staat. Tot slot kun je ook altijd advies vragen aan vrienden of familie van de ontvanger. Zij kennen de persoon immers het beste en kunnen je wellicht wat inspiratie geven.