Vergaderlocatie in Zaltbommel nodig?

vergaderen in zaltbommelAls je voor een vergadering, meeting of bespreking een locatie zoekt in de Bommelerwaard, dan heb ik een goede tip voor je. Aan de oude markt van het prachtige Zaltbommel, goed bereikbaar vanaf de rijksweg A2, ligt lunch en vergadercentrum In de Roos. Deze vergaderlocatie is uniek in Zaltbommel.

Vergaderlocatie Zaltbommel

In Zaltbommel zijn meerdere vergaderlocaties te vinden, maar als je mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt ook een kans wilt geven, dan moet je bij In de Roos zijn. Hier werken onder toezicht van professionele begeleiders mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is dus niet zomaar een vergaderlocatie waar je een zaaltje kunt huren, maar je kunt ook werken aan het duurzame imago van je bedrijf of organisatie.

Vergaderen in de prachige bommelerwaard

Bij het zoeken van een locatie voor je vergadering kijk je natuurlijk ook naar de omgeving van de vergaderlocatie. Je kunt wel goedkoop vergaderen in Amsterdam, Den Bosch, Amerfoort, Utrecht of Rotterdam, maar als er iedere minuut een trein of tram langsrijdt, dan zit je ook niet lekker. In de Bommelerwaard kun je geniet van de prachtige natuur rondom de Waal en in het centrum van Zaltbommel.

Compleet vergader arrangement

Bij In de Roos in Zaltbommel zijn er verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen voor je vergadering. Natuurlijk krijg je onbeperkt koffie, thee en water, maar dit kun je uitbreiden met een gezonde lunch, verse soepen en een borrel. Ik raad je daarom aan om een een bezoek te brengen aan de website van In de Roos om hun vergaderarrangementen te bekijken!

Foto’s In de Roos Zaltbommel

Hieronder staan enkele foto’s van de prachtige vergaderlocatie in Zaltbommel.

vergaderen zaltbommel - bommelerwaard

lunch vergadercentrum zaltbommel

Reserveer direct!

Als je een ruimte wilt reserveren, dan kan dat door contact op te nemen met Dimph van den Bosch via: 088 345 27 85