Van Herwijnen Startersdag 25 okt: wij zijn aanwezig!

Ben je een startende ondernemer in de Betuwe en of denk je eraan om je eigen bedrijf te gaan beginnen? Kom dan op zaterdag 25 oktober naar de Van Herwijnen Startersdag in Tiel! Daar kun je al je ondernemersvragen stellen, zodat je met succes kunt gaan starten! Voor al je social media vragen kun je bij ons terecht. Toegang tot de dag is gratis!

Waarom deze startersdag in Tiel?

Tot een paar jaar geleden organiseerde de Kamer van Koophandel in Tiel altijd een startersdag. Echter door bezuinigingen en reorganisaties wordt de dag alleen nog maar in Utrecht gehouden. Van Herwijnen Accountants in Tiel wil graag een sparringspartner zijn voor kleine en grote ondernemers. Daarom hebben zij besloten om op 25 oktober een startersdag te organiseren.

Video voor starters

Bekijk onderstaande video en bezoek de startersdag!

Social media advies tijdens de dag

Als startende ondernemer is social media een must om te gebruiken. Echter weten veel ondernemers niet hoe ze dit goed moeten gebruiken. Tijdens de startersdag kun je naar onze stand komen voor advies op maat. Daarnaast geven wij om 14:00 een korte workshop ‘Omzet genereren via social media’. Deze mag je zeker niet missen!

Adres van de startersdag

van Herwijnen & co accountants
Stephensonstraat 19
4004 JA Tiel

Programma van de startersdag 2014

10.00 uur – Informatiemarkt geopend
10.30 uur – Aanvang workshops
15.30 uur – Aanvang netwerkborrel
16.00 uur – Einde informatiemarkt

De kosten voor deze dag zijn gratis! Tot 25 oktober!