Twitter gaat voor meer ‘fun’ met Twitter Stickers

Wanneer we kijken naar Twitter, en het sociale platform vergelijken met andere social media, dan zien we toch dat Twitter minder mogelijkheden biedt om het ook gewoon ‘leuk’ te maken. Hier gaat Twitter verandering in brengen met Twitter Stickers.

Een nieuw element voor de ‘fun’

Twitter wil meer fun op het netwerk, en daarom heeft het sociale netwerk besloten om Twitter Stickers in het leven te roepen. Het nieuwe element gaat het mogelijk maken om meer te doen met fotomateriaal en afbeeldingen die worden getweet.

Miljoenen ‘gewone’ foto’s

Twitter is al lang niet meer het sociale netwerk dat uitsluitend uit tekst bestaat. Dagelijks worden er vele miljoenen abeeldingen en interessante foto’s geplaatst door de Twitter-gebruikers. Het is alleen lastig om het beeldmateriaal ook echt op te laten vallen, vooral omdat deze op Twitter niet te verrijken zijn. Dat kan wel met Twitter Stickers!

Beeldmateriaal verrijken met Twitter Stickers

Twitter Stickers is eigenlijk een online bibliotheek waar je terecht kan voor diverse visuele elementen die je in een afbeelding kan plaatsen. Denk hierbij op de eerste plaats aan diverse smileys, of emoji’s, maar daarnaast ook aan een veelzijdigheid aan ander visueel materiaal. Je kan meerdere visuele elementen aan een enkele afbeelding of foto toevoegen en je bepaalt natuurlijk ook zelf waar je deze plaatst. Zo kan je al je beeldmateriaal bewerken om het leuker (en vooral opvallender) te maken.

Via de app

Twitter Stickers kan worden gebruikt via de Twitter app. Als je beeldmateriaal met Twitter Stickers hebt opgeleukt, dan kan je deze publiceren met #Stickers om deze tussen de andere Twitter Stickers afbeeldingen te laten verschijnen.

Ideaal voor bedrijven?

Twitter verwacht dat vooral bedrijven veel voordeel kunnen gaan halen uit Twitter Stickers, vooral omdat er nu meer mogelijkheden zijn om standaard beeldmateriaal beter te laten opvallen. Nu moeten ondernemers nog buiten Twitter om beeldmateriaal verrijken om vervolgens het nieuwe materiaal op Twitter te kunnen publiceren. Dit zou met Twitter Stickers dus een stuk makkelijker moeten gaan.

Twitter training

Onze Twitter training is ideaal als je alle ontwikkelingen binnen Twitter op de voet wilt volgen om geen kansen op het sociale netwerk onbenut te laten. Wij kunnen je ook van dienst zijn met een Twitter in-company training.