Ivanka komt TTM Team versterken

Wegens de groei van TTM Communicatie hebben wij er een nieuwe medewerkster bij. Ivanka Houterman komt ons team versterken. Ze zal zij zich bezig gaan houden met blogs, social media en de promotie van ons nieuwe platform Skillba.

Over Ivanka

Hoi! mijn naam is Ivanka Houterman en ik ben eerste jaars communicatie studente aan de hogeschool Inholland te Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en ben ik af en toe te vinden in de sportschool. Daarnaast houd ik er van om creatief bezig te zijn en ben ik druk bezig met mijn studie.

Ik vind het erg leuk om bij TTM Communicatie te werken, omdat dit bedrijf perfect in mijn straatje past. Met het bijhouden van de social media accounts en blogs leer ik ontzettend veel dingen die goed bij mijn studie passen. Daarnaast ervaar ik hoe het er op de werkvloer aan toe gaat bij een communicatiebedrijf, waardoor ik al een voorsprongetje heb op de rest van mijn medestudenten. Ook vind ik het natuurlijk erg tof dat ik de start van het nieuwe platform Skillba mee mag gaan maken en ben dan ook erg benieuwd hoe dit allemaal in zijn werking zal gaan.

Kortom, ik denk dat het werken bij TTM Communicatie een erg leuke, maar vooral leerzame ervaring wordt. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!