TTM Communicatie viert zijn 3e verjaardag!

Wat gaat de tijd hard, maar ik kan me 20 oktober 2010 rond half 5 nog goed herinneren. Dat was het moment waarop ik bij de Kamer van Koophandel in Gorinchem TTM Communicatie liet inschrijven. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en staat er een prachtig bedrijf waar ik echt trots op ben! Deze mijlpaal moet dus zeker gevierd worden!

Mijlpalen van afgelopen jaar

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd, zo heb ik sinds 1 januari mijn eigen kantoor in Zaltbommel en de opening was erg geslaagd. Er waren veel klanten aanwezig die het naar hun zin hadden. Door de groei aan opdrachten heb ik begin dit jaar Rick aangenomen om mij te ondersteunen. Dit gaat nog steeds erg goed. In april stond ik voor het eerst op de FenExpo in Gorinchem. Een erg geslaagde beurs om TTM Communicatie te profileren.

Begin augustus heb ik een elektrische auto gekocht en in oktober werd ik genomineerd voor ondernemer van het jaar. Verder heb ik een hoop leuke klanten mogen verwelkomen en daarvoor mooie opdrachten mogen uitvoeren. Ik zie uit naar een lange samenwerking!

Kom 21 oktober langs voor lekkere taart!

Wie jarig is moet natuurlijk op taart trakteren! Daarom wil ik je op 21 oktober uitnodigen om een stukje taart te komen eten in Zaltbommel! Ondertussen praat ik je graag bij over de laatste stand van zaken rondom social media, loop ik je social media kanalen langs, geef ik je tips & trucs en kun je vragen stellen. Je bent tussen 8:30 en 17:30 welkom om langs te komen!

Als je van plan bent om te komen stuur mij dan even een e-mail!

ps; en als je wil kunnen we ook nog een rondje rijden in de elektrische auto!