5x Trainingen om je marketing vaardigheden te verbeteren

Ben je op zoek naar manieren om jouw marketing skills naar een hoger niveau te tillen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, je bent op de juiste plek beland. In dit blog geven wij je tips. Door het volgen van deze superhandige trainingen zal je veel beter worden in je marketing. Deze kennis zal je helpen om je marketing game echt te verbeteren.

Wij geven zelf al sinds 2010 social media trainingen aan ondernemers en geven je graag een overzicht van de belangrijkste marketing trainingen.

SEO trainingen

Het eerste soort training dat handig is om te volgen om je marketing te verbeteren, is een SEO training. Door middel van een SEO training weet je precies wat je moet doen om je bedrijf te optimaliseren voor zoekmachines als Google en hier vervolgens ook omzet uit te halen. Heb je geen zin om een training als deze te volgen? Dan is een SEO bureau als Marketence.nl een partij die je zou kunnen helpen. Zo hoef jij je niet druk te maken over je vindbaarheid in Google.

Social media trainingen

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij en al helemaal niet uit de marketingwereld. Dus, als je echt wil knallen met je bedrijf, is het superbelangrijk om ook hier je mannetje te staan. Met een social media training leer je hoe je een killer content kalender in elkaar zet, je doelgroep bereikt én betrekt, en natuurlijk hoe je die likes, shares en comments in echte klanten omzet. Plus, je krijgt inzicht in alle do’s en don’ts van verschillende platforms.

Affiliate marketing trainingen

Affiliate marketing is zo’n beetje de kers op de taart voor jouw marketingstrategie. Met een affiliate marketing training leer je hoe je een netwerk opbouwt van partners die jouw producten of diensten promoten tegen een stukje van de actie – oftewel, een commissie. Het mooie hieraan? Je betaalt alleen voor resultaten! Dit is echt een win-win situatie waarbij je jouw bereik exponentieel kunt vergroten, zonder dat je zelf urenlang bezig hoeft te zijn met promoten.

SEA trainingen

Search Engine Advertising is je kans om bovenaan in de zoekresultaten te schitteren, zelfs als je website nog niet de SEO-status heeft bereikt waar je van droomt. Met SEA trainingen leer je hoe jij je kunt adverteren op het grootste podium van Google en andere zoekmachines. Je krijgt de ins en outs over het opzetten van campagnes, het kiezen van de juiste zoekwoorden, en natuurlijk hoe je je budget beheert zonder geld over de balk te smijten. Het is een echte game-changer!

Branding trainingen

Je merk is zoveel meer dan alleen je logo of je website. Het gaat om de totale ervaring die mensen hebben met jouw bedrijf. Met de juiste branding training leer je hoe je een merkidentiteit creëert die echt resoneert met je doelgroep. Van het ontwikkelen van je merkverhaal tot het consistent overbrengen van je boodschap op alle platforms – deze trainingen geven je de tools om emotie en verbinding op te wekken bij je klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze trainingen om te volgen? Meld je aan via onze website of neem contact met ons op voor een offerte op maat!