Tip: laagste zorgverzekering van Nederland

We mogen nog maar eens per jaar overstappen van zorgverzekeraar, op enkele uitzonderingen na. Aan het einde van ieder kalenderjaar kunnen we zelf kiezen of we blijven of overstappen. Zorgverzekeraars doen er natuurlijk alles aan om jou binnen te halen. De ene zorgverzekeraar biedt je cadeautjes aan en de ander probeert je te overtuigen met kortingen. Echter, er kan er maar één zijn die daadwerkelijk de laagste premie van Nederland biedt. Daar kunnen geen kortingen of cadeaus tegenop!

De allerlaagste zorgverzekering voor 2016

Het is tijd om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dat hebben wij natuurlijk ook gedaan, en wij delen het resultaat graag met jou. Als jij bereid bent je eigen risico vrijwillig te verhogen, dan profiteer je in 2016 bij Anderzorg gegarandeerd van de laagste maandpremie. Je kunt zo 24 euro besparen op de maandpremie door het eigen risico te verhogen, en dat is goed voor een besparing van maar liefst 288 euro per jaar. Daar kan je toch heel wat leuke dingen van doen! Als je de afgelopen jaren je verplichte eigen risico niet hebt opgemaakt, dan is dit zeker een veilige keuze. Natuurlijk ben je ook goedkoop uit met een aanvullende verzekering. Deze kan je bij Anderzorg overigens zelf samenstellen.

Wij zijn overtuigd. Jij ook?

Anderzorg is zonder twijfel de laagste zorgverzekering van Nederland bij een verhoogd eigen risico. Vergelijkingssites zullen je niet anders vertellen. Wij zijn overtuigd door de scherpe premie en willen ons voordeel graag met jou delen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om 20 euro bonus te ontvangen.

Laagste zorgverzekering

Sluit jouw nieuwe zorgverzekering voor 2016 af via Anderzorg. Je profiteert dan niet alleen van de laagste zorgverzekering van Nederland, maar je krijgt ook nog eens twee tientjes cadeau!