Tijd om te gaan Boomerangen!

Boomerang is de nieuwe Instagram app die het helemaal moet gaan maken. Het is alweer de derde app die door het sociale netwerk de wereld in wordt gestuurd. Eerder hadden we al Hyperlapse van Instagram en Layout van Instagram. Nu is er dus ook Boomerang van Instagram.

Wat doet Boomerang?

Boomerang maakt een serie van foto’s die heel snel achter elkaar worden geschoten, waardoor er een korte video ontstaat welke je kan posten op Instagram. De app zit bijzonder eenvoudig in elkaar. Het is dan ook het idee dat uniek is. Om een serie foto’s te maken hoef je enkel de button in te drukken. De rest gaat eigenlijk vanzelf. Je krijgt een videoloop te zien van de fotoserie en vervolgens kan je hier mee aan de slag om er iets geweldigs van te maken.

Waarom korte video’s op Instagram?

Als je eens naar je Instagram news feed kijkt, wat valt je dan op? Hier kan je de meest interessante posts voor jou vinden en regelmatig zit hier ook bewegend beeld tussen. Heb je er weleens over nagedacht hoe dit komt? Dit heeft namelijk alles te maken met de algoritmen die worden gehanteerd door Instagram, en deze algoritmen zorgen ervoor dat bewegend beeld boven stilstaand beeld wordt gerankt. Het plaatsen van een Boomerang zorgt er dus voor dat jouw business page op Instagram beter gerankt wordt!

Plannen met Oculus Rift

Instagram heeft ook een beetje laten doorschemeren dat er wordt nagedacht over een samenwerking met Oculus Rift. Oculus Rift kennen we natuurlijk van de ultieme virtual reality beleving. We kijken dan ook uit naar deze ontwikkelingen. Natuurlijk houden we je op de hoogte!

Je zakelijke page beter gerankt

Wil jij precies weten wat je kan doen om je zakelijke Instagram page beter te ranken? Dan is onze Instagram training een uitstekende optie. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.