Leuker thuiswerken met deze 5 telefoon gadgets

Veel mensen werken nu al bijna een jaar vanuit huis. Vele missen de gezelligheid met collega’s, maar ja we maken er maar het beste van. Thuiswerken heeft ook een hoop voordelen; geen files, extra tijd voor je partner en productievere dagen. Het werken vanuit huis kan echter wel snel saai worden. Daarom hierbij 5 telefoongadgets die het thuiswerken nét wat leuker maken!

Telefoon gadgets voor kantoor

We spenderen vaak uren per dag op onze mobiele telefoon, continu mail checken, Instagram nalopen en chatberichten beantwoorden via WhatsApp. Kortom, we kunnen niet zonder onze telefoon. Des te belangrijker is het hem goed te beschermen, maar hem ook op te leuken. Hieronder onze 5 telefoon gadgets!

1. Telefoonhoesje

Een hoesje voor je nieuwe telefoon mag natuurlijk niet ontbreken! Vroeger waren er maar een paar soorten en kleuren verkrijgbaar, maar inmiddels zijn er tientallen varianten. Kijk bijvoorbeeld eens voor een nieuw iPhone 12 hoesje, wellicht zit er een kleur of stijl tussen die goed aansluit bij jouw thuiskantoor.

Een telefoonhoesje is er in verschillende varianten te verkrijgen. Dit zijn globaal de opties:

 • Backcover
  Dit is een case die alleen de achterkant en zijkant van je telefoon beschermd.
 • Flipcover & Bookcase
  Hierbij zit er een ‘flap’ voor het scherm. Hierin kun je vaak pasjes doen. Deze soorten hoesjes beschermen je toestel van alle kanten,
 • Full Body
  Dit zijn vaak tasjes of zakjes waarin je je telefoon kunt steken. Ze zijn zo ook 100% waterdicht.
 • Insteekhoes / Pouch
  Wil je je telefoon vastmaken aan je riem? Kies dan voor een insteekhoesje.

2. Sportarmband

Na een paar uur gezeten te hebben in je thuiskantoor is het tijd voor wat ontspanning. Hardloopschoenen aan, pak een van je telefoonhoesjes, en lopen maar! Heb je liever je handen vrij tijdens het lopen? Koop dan een hippe sportarmband. Deze kun je met klittenband bevestigen om je arm en blijft goed zitten, ook als het regent.

Tip: let er op dat je een niet te grote of kleine sportarmband koopt, anders past je telefoon niet!

3. Telefoon dock

Wil je een echt Star Trek gevoel hebben thuis? Dan mag een telefoon dock zeker niet ontbreken. Je telefoon staat dan in een mooie standaard en zo kun je gemakkelijk alle notificaties in de gaten houden. Deze docks zijn ook erg handig als een collega met je wilt videobellen via WhatsApp. Terwijl je praat kun je dan gewoon doortypen of iets opzoeken. Veel docks hebben ook gelijk de mogelijkheid om de telefoon op te laden. Zo zit je nooit zonder stroom!

4. Earpods

Door al dat zitten in je thuis kantoor zakt je creativiteit snel. Voldoende bewegen en water drinken stimuleert je creativiteit. Met een stel hippe ear/air pods heb je altijd je handen vrij tijdens een conference call. Deze pods zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en de kwaliteit van het geluid is erg goed. Wij gebruiken ze op kantoor regelmatig. Ook tijdens het wandelen zijn ze ideaal en blijven ze goed zitten.

5. Screenprotector

Een ongelukje zit altijd in een klein hoekje. Voor je het weet valt je dure telefoon uit je handen. Met een screenprotector verklein je de kans op een barst in je scherm enorm. De kosten van een screenprotector zijn slechts enkele euro’s en het voorkomt barsten in je scherm. Wij raden het zeker aan om er een te kopen, want dit voorkomt dat je wellicht stukjes glas in je vinger krijgt. Dat werkt niet fijn.

Langer thuiswerken

We blijven komende maanden nog wel thuiswerken, dus maak het leuk! Dat kun je doen door deze 5 telefoon gadgets aan te schaffen. Veel succes met thuiswerken!