Waarom je Terschelling wilt kiezen voor jouw bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitjes zijn een essentieel onderdeel van het opbouwen van een hecht team dat goed kan samenwerken. Op elke werkvloer is dit belangrijk, of je nou op kantoor werkt of in een supermarkt. Je moet in een team goed met elkaar overweg kunnen en een hecht teamgevoel is hier belangrijk bij. Maar wat ga je nou doen voor je komende bedrijfsuitje? Je wil natuurlijk iets origineels plannen voor jouw eigen werknemers. Stap weg van de standaard bedrijfsuitjes en neem gezellig een boot naar Terschelling!

Afgelopen maand hebben wij ons bedrijfsuitje met TTM Communicatie gehouden op Terschelling. Een van de mooiste waddeneilanden als je het ons vraagt. In dit blog delen we graag onze ervaringen met je!

Terschelling, een mooi en rustgevend Waddeneiland

Hoewel je over het algemeen niet direct denkt aan de Waddeneilanden om een dagje uit te gaan, is het wel een erg mooie plek die bovendien voor vrijwel iedereen in Nederland goed te bereiken is. Je hebt echt een beetje dat vakantiegevoel, maar dan gewoon in eigen land. Heerlijk! De rust voel je meteen al op de boot.

Terschelling is dan ook echt een plek waar veel mensen naar toe gaan om heerlijk tot rust te komen. Het is de perfecte locatie om even uit te waaien aan het strand of om lokale terrasjes te ontdekken. Anderzijds is het ook een prachtige locatie waar je allerlei activiteiten kunt doen, of waar je lekker de toerist kunt uithangen en mooie bezienswaardigheden op kunt zoeken.

Een sportief bedrijfsuitje op Terschelling

Wat is er nou eigenlijk te doen met je team tijdens een personeelsuitje Terschelling? Dat hangt er maar net vanaf waar jij zin in hebt. Wil je graag het water op en samen een teamactiviteit doen? Ga dan samen varen, of bijvoorbeeld iets wat sportiever als surfen of raften. Vaak zijn deze activiteiten online te boeken en kun je samen met professionele instructeurs het water op met het hele team.

Inventariseer van tevoren wel of iedereen uit het team mee wil doen aan een sportief uitje. Niet iedereen is namelijk fan van een sportief uitje en het is wel belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft tijdens het bedrijfsuitje.

Een rustig bedrijfsuitje op Terschelling

Geen sportief team of geen zin om nat te worden door de wilde golven van de Waddenzee? Maak dan bijvoorbeeld met zijn allen een wandeling door de bossen van Terschelling, speel een potje golf of doe een cursus boogschieten, en ’s avonds kun je gezellig wat lokale terrasjes en restaurantjes ontdekken.

De mogelijkheden voor personeelsuitjes op Terschelling zijn eindeloos, en ongeacht hoe formeel of informeel je het bedrijfsuitje wil maken, er zijn genoeg opties voor elk bedrijf en elk soort team. Zo wordt teambuilding Terschelling toch wel een erg aantrekkelijke keuze! Ga snel online op zoek naar een passende activiteit of kijk bij een passend evenementenbureau dat jou kan helpen bij het organiseren van een geschikte teambuilding activiteit.