6 Succes regels van Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger, we kennen hem allemaal van The Terminator films, de bodybuilder of de oud-gouverneur van Californië. Het is een man met karakter waar je van kan houden of niet. Hoe je het ook wendt of keert, hij heeft veel bereik in zijn leven. Maar hoe heeft hij dat gedaan?

6 Regels van succes

In onderstaande video geeft hij zijn 6 magische regels van succes. Een erg inspirerende video!

Regel 1: Vertrouw jezelf

Zoek uit wie je bent en wat je reden is waarom je op deze aarde bent. Heb altijd vertrouwen in jezelf en vertrouw op je keuzes.

Regel 2: Breek de regels

Breek de regels in het leven, maar niet de wet. Wil je opvallen, wil je succesvol worden, doe dan iets anders dan de rest. Als je hetzelfde blijft doen als de mensen op je heen wordt je nooit succesvoller.

Regel 3: Wees niet bang om te falen

Je kan niet altijd winnen, maar wees niet bang om fouten te maken. Maak keuzes en neem risico’s. Sommige dingen zullen mislukken, maar wees niet bang om op te geven!

Regel 4: Luister niet naar de nee-zeggers

Waarom luisteren naar de negatieve mensen die niets durven te doen in hun leven. Als iedereen om je heen nee zegt, dan zou ik het juist gaan doen!

Regel 5: Werk keihard!

De belangrijkste regel van alle: No pain, no gain! Werk keihard, altijd en geef nooit op! Ga door tot het einde en geef nooit op. Je kan nooit de succesladder beklimmen met de handen in je zakken. Succes komt niet vanzelf.

Regel 6: Geef terug aan andere

Zoek dingen of mensen in je omgeving waarvoor je iets terug kunt doen. Geef geld aan goede doelen en iets terug te doen.