Stop de Corona spoedwet! [Sta voor je vrijheid]

Deze spoedwet neemt AL ONZE VRIJHEID weg! Het is tijd voor actie tegen HUGO en FRED! Het kabinet geeft de burgemeester en veiligheidsregio ALLE vrijheid om maatregelen te nemen!

Stop de Corona Spoedwet ❌ Wil jij de burgemeester op bezoek bij je verjaardag? Wil jij zonder boete van € 435 je tante een knuffel geven? Stop die 1,5 meter onzin en het kapot maken van de economie! Teken net als 110k mensen de petitie: https://bit.ly/2BWQ9b7  ✏

De Corona Spoedwet van Hugo en Fred ligt klaar ’ter review’ het gaat tegen veel grondrechten in! Willen we een dictatuur van de (ongekozen) burgemeester en veiligheidsregio of een democratie? Advocaten en hoogleraren zijn tegen de spoedwet, maar toch blijft het kabinet volhouden. In Noord-Korea zijn ze haast jaloers op deze spoedwet.

Ik ben er klaar mee, net als zovelen. Waarom mag in een vliegtuig alles wél en moeten andere ondernemers bang zijn voor overijverige boa’s. Hoeveel economische schade moeten we nog lijden als land? Willen we een land zonder festivals, poppodia, kunst en cultuur? Ik niet.

? In deze video neem ik de spoedwet door en leg ik je uit waarom we dit NIET willen! ? Tag je burgemeester hieronder dat hij of zij weet welke superkrachten die straks heeft en dat je dit niet laat gebeuren! Stop de lockdown! Teken de petitie en kom op voor je vrijheid:

Het ergste is dat de politie en burgemeester het huisrecht schenden! Ze mogen bij het vermoeden van covid19 zomaar je huis binnenvallen! Ze mogen je zelfs opsluiten in je eigen huis en je een bezoekverbod geven! Dit zijn regels waar ze in Noord-Korea jaloers op zijn!

Lees de hele spoedwet op: raadsleden.nl

Het is NU tijd voor actie! Doe het voor jezelf, je ouders, je kinderen en dit mooie land!