Social media verkeersbord in Zeeland

Er komt in Zeeland een nieuw bord dat zeker toegevoegd kan worden aan het lijstje gekke verkeersborden. Het zogenaamde Social Media verkeersbord. Het betreffend bord geeft een van de 100 nieuwe gratis WiFi spots in Zeeland aan.

WiFi-Zeeland

Zeeland is de eerste provincie die gratis WiFi aan haar bewoners en bezoekers geeft. Het is in Zeeland voortaan overbodig om te internetten met een data-abonnement, want iedereen mag gratis gebruik maken van de internetdienst “Wifi-Zeeland”.

Social media verkeersborden en WiFietsen

Vanaf afgelopen donderdag 27 juni zijn de gratis WiFi hotspots te herkennen aan het nieuwe verkeersbord. Andere spots kunnen herkend worden door unieke blauwe WiFietsen. De WiFi is snel genoeg voor eenvoudig gebruik: het opzoeken van informatie over toeristische attracties, e-mail checken en/of facebook-en. Voor het bekijken van filmpjes en dergelijke is de verbinding ietwat langzaam, maar tegen betaling kun je een hogere snelheid krijgen.

WiFiets winnen?

De WiFi plekken zijn meteen deel van een fotowedstrijd: de maker vande origineelste foto met een WiFiets of een social media verkeersbord wint een WiFiets Beachcruiser. Tot en met 31 augustus kunnen er nog foto’s geplaatst worden op www.fanvanzeeland.nl of op de Facebookpagina. De bekendmaking van de winnaar is op 1 september.

Altijd online

Deze gratis WiFi-verbinding is de volgende stap naar het continue online zijn op social media. Wij kunnen de social media kanalen van uw bedrijf 24/7 in de gaten houden. Interesse in het uitbesteden van uw social media? Kijk dan eens bij een van onze pakketten.