Social Media uitbesteden bespaart u tijd en geld!

Steeds meer bedrijven zijn afgelopen jaar begonnen met het inzetten van social media voor hun bedrijf. De voornaamste reden om met social media aan de slag te gaan is om eenvoudig berichten te kunnen delen met de wereld en om het contact met de klant intensiever te maken. Echter waar veel directeuren en marketingmanagers zich op verkijken is de hoeveelheid tijd die er ‘ongemerkt’ in gaat zitten.

Social Media actueel houden

Om dagelijks actief te blijven op Twitter, Facebook, LinkedIn en misschien zelfs YouTube bent u minimaal 30 minuten per dag bezig. In deze tijd schrijft u tweets, leest u updates van uw netwerk en reageert u op vragen en replies. Per week kost u dit dus minimaal 2,5 uur. Per maand is dit 10 uur, anderhalve werkdag dus!  Dit zijn uren die u niet kunt factureren aan uw klant en dus niet direct omzet opleveren. Naast de uren die u kwijt bent aan het onderhouden van uw social media, bent u natuurlijk ook tijd kwijt aan het bijhouden van de laatste wijzigingen en nieuwe platformen.

Social media uitbesteden

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw social media uit te besteden. Wij kunnen namelijk uit uw naam berichten versturen, zonder dat de ontvanger dit door heeft. Zo plaatsen wij iedere dag een aantal updates, reageren wij op replies en zorgen wij ervoor dat er interactiviteit ontstaat op uw social media accounts. Alle activitieiten die wij doen, bespreken wij natuurlijk van te voren goed me u, zodat er geen verkeerde berichten worden verstuurd. Doordat wij dagelijks actief zijn op bijna alle social media platformen kunnen wij snel schakelen en bespaard u dus tijd.

Social media uitbesteden bespaard tijd en geldWat kost het uitbesteden van mijn social media?

De kosten voor het onderhouden van uw social media kanalen is erg afhankelijk van uw wensen en de grote van uw merk. U zult begrijpen dat als er momenteel al veel over uw gepraat wordt dit meer tijd kost, dan een bedrijf dat net is begonnen. De kosten zijn ook sterk afhankelijk van het aantal updates dat u dagelijks wilt. U kunt uw social media al uitbesteden vanaf €115 euro per week (basis pakket).

Referenties

Momenteel werken wij voor een aantal bedrijven. Helaas mogen wij deze niet hier noemen i.v.m. de privacy van onze klanten. Wij kunnen u echter wel vertellen dat het gaat om een wereldspeler in de vervoersbranche, diverse zzp’ers en enkele MKB bedrijven in Nederland.

Interesse?

Als u meer wilt weten over het uitbesteden van uw social media, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Hierin laten wij u graag onze referenties en resultaten zien.