Social Media avond voor FNV Zelfstandigen Betuwe

Op 27 maart 2012 gaf ik voor de leden van FNV Zelfstandigen uit de Betuwe een presentatie over de mogelijkheden van social media voor hun bedrijf. Tijdens de avond gingen de aanwezigen gedurende de presentatie aan de hand van verschillende voorbeelden en vragen met elkaar in discussie over het nut van Twitter, LinkedIn, YouTube, Facebook en Google+. Op deze manier werd het een zeer interactieve en leerzame avond voor alle aanwezigen.

In totaal duurde de presentatie ruim 2 uur en onderstaande onderwerpen kwamen aan bod:
– Traditionele marketing VS social media
– Wat zijn de voordelen van social media?
– Waar en hoe moet ik beginnen met social media?
– Wat is Twitter en wat kan ik ermee?
– Wat is LinkedIn en wat kan ik ermee?
– Wat is YouTube en wat kan ik ermee?
– Wat is Facebook en wat kan ik ermee?
– Wat is Foursquare en wat kan ik ermee?
– Wat is Google+?

Foto’s van de presentatie

Tijdens de presentatie over social media heeft Merle van Son diverse foto’s gemaakt. Als fotografe maakt zij prachtige foto’s en weet ze precies de juiste momenten te fotograferen. Mocht u meer willen weten over Merle van Son kijk dan eens op haar website: MerlevanSon.nl.

 

Social Media spreker inhuren?

Als u op zoek bent naar een spreker over social media en deze wilt inhuren of boeken, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Aan de hand van de duur van de presentatie, tijdstip en locatie zal ik een prijsvoorstel maken. Laat aan de rechter kant uw naam en telefoonnummer achter en ik neem direct contact met uw op.