Eerste rijervaring in de Chevrolet Volt 2013

Sinds 12 augustus ben ik de trotse bezitter van de Chevrolet Volt. Een elektrische auto met een bereik van 80 km en daarna gaat de benzinemotor stroom opwekken. De auto ziet er stoer uit en rijdt als een zonnetje! De komende weken ga ik veel bloggen en video’s maken over deze duurzame auto. Bekijk hieronder mijn eerste rijervaring.

Eerste dagen in de Chevrolet Volt

‘Wow, wat een gave auto!’ Dat is de reactie die ik kreeg van mijn vrienden en familie toen ik voor kwam rijden met de Chevrolet Volt. Hij is, in tegenstelling tot de Toyota Prius, strak vormgegeven en ziet er echt uit als een moderne auto. Tijdens de eerste rondjes merk je goed de 150 pk en 370 nm koppel. Reken maar dat je met deze auto iedere Opel -New Kids- Manta eruit trekt. Met zijn 1750 kilo schiet hij weg!

Inderdaad, dat lees je goed 1750 kilo! Geen kleine jonge dus die Chevrolet Volt. Er zit ongeveer 400 kilo aan accu’s in om de 80 kilometer te rijden. Daarna moet je hem ongeveer 6 uur aan het stopcontact leggen en dan zit hij weer vol.

Rij-impressie Chevrolet Volt 2013

Hieronder is een eerste rij-impressie van mij te zien in de Volt.

Veel belastingvoordeel elektrische auto

Als je als ondernemer je geld wilt investeren, dan raad ik je zeker aan om nog in 2013 een elektrische auto te kopen. Vanuit de overheid krijg je namelijk veel subsidie (KIA, MIA, Vamil) en kun je de auto vrijwel gelijk van je winst aftrekken! TTM Communicatie het eerste social media bureau in Nederland met een elektrische auto.

drive a chevy volt