Review: Nespresso Lattissima en520

Ben je op zoek naar een cappuccino apparaat waarmee je met één druk op de knop heerlijke cappuccino’s maakt. Dan is de Nespresso Lattissima en520 vast en zeker iets voor jou.
en 520 lattissima nespresso

Afneembare melkcompartiment voor in de koelkast

Nespresso Lattissima en520 is een klein compact apparaat dat garant staat voor heerlijke melkschuim. Het toestel is voorzien van een waterreservoir van één liter, waarmee je voldoende koffie’s of cappuccino’s kunt bereiden. Met het toestel kan je ook nespresso’s of espresso’s maken. Handig aan dit toestel is de afneembare melkcompartiment, die eenvoudig in de koelkast kan worden opgeborgen. Op die manier beschik je steeds over koele melk voor je cappuccino’s of latte macchiato.

Bovenaan het toestel zitten een aantal eenvoudige knopjes waarmee je kan instellen wat je graag wil hebben. De capsule voor de melk is voorzien van een draaiknop, waarmee je de gewenste hoeveelheid melkschuim kan instellen. De capsule kan ook eenvoudig automatisch worden schoon gemaakt.

Video review

In onderstaande video geef ik een review van het apparaat:

Stevige melkschuim

Met dit toestel maak je simpel en snel zelf je eigen cappuccino of latte macchiato. De capsule plaats je eenvoudig in het toestel. Het toestel maakt ook amper herrie. Bovendien is de geproduceerde melkschuim stevig van textuur en de melkschuim blijft ook lang stevig.

De Nespresso Lattissima en520 is het geschikte apparaat als je op zoek bent naar een toestel om lekkere cappuccino’s of latte macchiato’s te maken. Het apparaat is niet duur. Voor een paar honderd euro heb je een klein compact toestel, waarmee je met één druk op de knop perfecte melkschuim krijgt voor je cappuccino of latte macchiato.

Voordelig bestellen bij Bol.com

Het apparaat kunt je voordelig bestellen bij Bol.com via deze link: http://bit.ly/UP53jP