Review: CrossFit in Weert bij Primal Performance

Als ondernemer moet je mentaal en lichamelijk fit blijven. Het is dus belangrijk dat je regelmatig gaat sporten. Een van de meest populaire vormen van sport op dit moment is CrossFit. Het is een mix van kracht- en conditietraining en kun je op steeds meer plekken in het land doen. Afgelopen weekend was ik op bezoek bij de CrossFit box in Weert die een compleet nieuwe zaal heeft!

Crossfit Weert

Na maanden van klussen was de nieuwe ruimte klaar en het zag er zeer professioneel uit. De eigenaar Willem Peters was trots op het eindresultaat en de reacties van alle bezoekers op de open dag. Vele brachten gedurende de dag een bezoekje aan de sportschool, waar naast CrossFit ook diverse vechtsporten worden gegeven.

WOD

Tijdens de open dag was het ook mogelijk om mee te doen aan een WOD en dit liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Hieronder is een korte impressie te zien.

Volg Primal Performance!

Als je op de hoogte wilt blijven van deze sportschool, dan kun je ze natuurlijk volgen via hun Facebook pagina. Op hun website kun je meer informatie vinden over CrossFit in Weert.

*Credits van de omslagfoto: WeertdeGekste