Prettige feestdagen en een succesvol 2013!

vuurwerk 2012Wat ging afgelopen jaar weer snel voorbij, vond je ook niet? Ik heb veel doelen bereikt en gave dingen mogen doen waarvoor ik mijn klanten en relaties erg dankbaar ben. Middels deze video wens ik je graag prettige feestdagen en een gezond & succesvol 2013!

Mijn plannen voor 2013

Ook in 2013 zal ik niet stil blijven zitten. Ik zie nog zoveel kansen en mogelijkheden dat ik ga zoeken naar een kantoorruimte om daar verder te groeien. Vanuit daar zullen er ook meer ‘open’ workshops komen rondom social media. Verder staan er ook nog een hoop nieuwe YouTube video’s op de planning, ben ik bezig met een nieuw merk en het schrijven van een boek.

Jouw plannen voor 2013?

Weet jij al wat je wilt bereiken in 2013? Schrijf het op en maak ze zo SMART mogelijk. Smart staat voor: Specifiek, Meetbaar, Aanvaardbaar,Realistisch en Tijdgebonden. Als je doel is: Ik wil in 2013 mijn naamsbekendheid in Utrecht vergroten’ dan is deze niet meetbaar. Formuleer je doel dan als: Ik wil dat in augustus 2013 25% van alle inwoners van Utrecht de naam van mijn bedrijf herkennen. Deze doelstelling is beter meetbaar.

Veel succes met je bedrijf of carrière in 2013!