Prachtige kerstreclame van Jumbo Supermarkten!

Kerstmis staat voor de deur en dus is het weer tijd voor de gezellige kerstcommercials. Op 6 december plaatste Jumbo Supermarkt hun kerstsong op YouTube, vervolgens ontstond er een hoop ophef over de kosten van de video. Wat een negatieve mensen zijn er toch! De boodschap en gedachte van de commercial is prachtig! Ook is het mooi gemaakt en het nummer staat hier al continu op repeat!

Samenwerking met o.a. de voedselbanken

Je kunt bij Jumbo een menu kopen en deze doneren aan iemand die het niet zo breed heeft. Bij iedere twee gedoneerde gerechten, doneert Jumbo een derde gerecht. Een super initiatief en een mooi voorbeeld van de deeleconomie!

Samen vieren we kerst – Kersthit

Hieronder is de prachtige video te vinden van de Jumbo:

BN’ers in de kerstcommercial

In de commercial zijn o.a. de volgende BN’ers te zien: Jan en Monique Smit, Kees Tol, Willeke Alberti, Lee Towers, Dre Hazes, Kim Lian van der Meij, Ernst Daniel Smid, Lois Lane, Thomas Berge, Rene en Natasja Froger, Ruth Jacott, Do, Jochem van Gelder, Renate Verbaan en Henny Huisman. Alle deelnemers hebben een redelijke onkosten vergoeding gekregen en dat is prima. Tijd is tenslotte geld!