Personeelsfeestje bij Top Gear Live – Ziggo Dome

top gear liveHet eerste personeelsfeestje van TTM communicatie was op 27 april een feit tijdens Top Gear Live in de Ziggo Dome. Aangezien we best wel fan zijn van supercars en het programma konden we deze show niet voorbij laten gaan. De 3 presentatoren: Jeremy Clarkson, Richard Hammond & James May waren allemaal aanwezig om een fantastische show te geven!

Top Gear Live

Wat opvalt aan de Top Gear Live show in vergelijking tot de show op tv, is dat ze behoorlijk wat games & challenges uitvoeren. Zo hebben ze allemaal een elektrisch voertuig gemaakt die alleen maar uit onderdelen van huishoudelijke apparaten bestaan. Denk aan koffiezetapparaten, strijkijzers en wasmachines!

Video van Top Gear Live

Hieronder is een video te vinden van een deel van de show.

Top Gear Stunt Team

Ook hebben ze een stunt driving team dat aardig wat capriolen uithaalt met 2x een reguliere Ford Focus RS en 2x een limited edition Ford Focus RS500 in het matzwart. Er wordt stevig wat rubber opgerookt met behulp van een Mazda RX8, Nissan GTR, Toyota Supra en Ferrari F430 Spider. Ook te zien zijn 2 Porsches 911 die aangestoken worden door een aantrekkelijke dame met een vlammenwerper die een leuke vuurshow geeft. Jeremy Clarkson zal wel invloed op het programma gehad hebben.

Ook is het de bedoeling dat er gebowld wordt. Men stopt de kleinste presentator in een winkelwagen en laat die vooruit duwen door een G-Wiz, Jeremy’s favoriete auto.

Het was een zeer geslaagde avond.