Periscope-video’s meer in tijdlijn van Twitter

Periscope geeft iedereen een beetje het gevoel van ‘fame’. Je kunt heel gemakkelijk live video’s maken en je volgers krijgen direct een melding, zodat ze de video kunnen bekijken. Het is bijzonder gemakkelijk om de beelden via de telefoon te livestreamen en de populariteit groeit dan ook dagelijks. Twitter heeft Periscope sinds vorig jaar in handen en gaat de video’s van Periscope nu integreren in de Twitter-tijdlijn.

Nog niet voor Android

De integratie van de Periscope-video’s is al actief en te gebruiken door iedereen die de Twitter app in iOS gebruikt. Gebruikers van Android zullen nog even moeten wachten op de integratie en ook via het gewone web kan je er nog geen gebruik van maken. Periscope heeft laten weten dat dit leuke Twitter-nieuwtje later door iedereen gemakkelijk te gebruiken zal zijn.

Periscope niet wissen

Als jij gebruik maakt van iOS, dan heb je de veranderingen misschien al gezien. De Periscope-video’s in tweets worden nu vanzelf weergegeven en afgespeeld. Natuurlijk kan je de video ook bekijken op volledig scherm. Hiervoor hoef je alleen maar even een klikje op de video te geven. Daarnaast worden de likes en eventuele reacties ook vanzelf weergegeven. Betekent dit nu dat je de aparte Periscope app kan wissen? Nee, nog niet. Als je zelf beelden wilt livestreamen dan heb je de aparte app nog nodig. Ook moet je de Periscope app blijven gebruiken om likes naar een stream te kunnen verzenden. Hierdoor kan er ook niet gesproken worden van een volledige integratie, maar slechts een gedeeltelijke integratie die toch wel voordelen biedt.

Beelden zeggen zoveel meer!

Als ondernemer kan je natuurlijk slim gebruik maken van deze nieuwe ontwikkeling. Start je video zeer interessant en mensen blijven vanzelf kijken, nieuwsgierig naar wat er volgt. Dit is dan ook het voordeel dat de video al automatisch gaat afspelen zonder dat deze bewust aangeklikt moet worden.

Twitter training

Onze Twitter training is altijd up to date! Wil jij alles weten over hoe jij je voordeel kan doen met de integratie van Periscope? Schrijf je dan snel in.