Oprichter van Twitter lanceert zoekmachine Jelly.co

Jelly.co is een nieuwe zoekmachine waarmee je sociaal kunt zoeken. De zoekmachine is gelanceerd door de mede-oprichter van Twitter en sinds kort te gebruiken op je iPhone of Android-smartphone. Met deze nieuwe zoekmachine kun je met al je vragen terecht bij je vrienden.

Jelly.co de nieuwe zoekmachine

Het klopt misschien wel dat je alles kunt vinden op Google, maar probeer nu maar net te vinden wat jij nodig hebt! Jelly is daarom niet gebaseerd op algoritmen die informatie voor je zoeken, maar stelt je vragen aan de vrienden van je sociale netwerk. En als die het niet weten, aan de vrienden van je vrienden of de vrienden van de vrienden van je vrienden. Zo krijg je hopelijk een antwoord op je vraag.

Vragen over foto’s en afbeeldingen

Ook als je vragen hebt over rare dingen die je hebt gespot, kun je deze kwijt op Jelly.co. Een foto en “Wat is dit?” is veel makkelijker dan het omschrijven van hetgeen wat je bent tegen gekomen. Een plaatje kan wel duizend woorden spreken en Jelly maakt hier handig gebruik van.

Vrienden netwerk

Een vraag stel je dus aan je vrienden zodat ze je kunnen helpen. Jij kunt ook de vragen beantwoorden die zij stellen. Zo kun je elkaar helpen. Omdat je via je vrienden nog meer mensen kunt bereiken is er een hele grote kans dat iemand het antwoord op je vraag kan geven! Jelly stuurt je automatisch een notificatie als je vraag beantwoord is.

Vragen en antwoorden

Als we toch vragen aan het stellen zijn, heb je vragen over social media? Twijfel niet om contact op te nemen met ons!