Ontwikkelingen in Facebook SlideShow

Eerder al konden we je mededelen dat Facebook nieuwe mogelijkheden voor Canvas advertenties op Facebook gaat bieden. Nu kunnen we je vertellen dat er ook nieuwe ontwikkelingen op de band staan voor Facebook SlideShow.

Een professionele SlideShow advertentie

Bedrijven kunnen met Facebook SlideShow een mooie SlideShow advertentie maken. Dit doe je gemakkelijk vanuit Foto’s, maar het is ook mogelijk om te connecten met Shutterstock, zodat er door ondernemers ook gebruik gemaakt kan worden van stockfoto’s, ofwel rechtenvrije foto’s. Facebook maakt vervolgens van de geselecteerde afbeeldingen een SlideShow video. Dit gaat automatisch. Je hoeft dus ook niet superhandig te zijn om een goede SlideShow advertentie te maken.

Gemakkelijk een SlideShow advertentie maken

Wil je een nieuwe dienst of een nieuw product op een unieke manier onder de aandacht brengen? Dan is een SlideShow advertentie op Facebook de ideale manier. Wil je een instructievideo plaatsen? Ook dan is deze functie perfect te gebruiken, zeker nu de mogelijkheden nog eens verder worden ontwikkeld.

Nieuwe opties met Facebook SlideShow

Een geweldige nieuwe optie is wel dat je jouw unieke Facebook SlideShow nu ook eenvoudig kan maken op een mobiel apparaat. Perfect voor onderweg natuurlijk! Daarnaast is het mogelijk om tekst toe te voegen en ook kan je geluid plaatsen bij de diavoorstelling. Een groot voordeel voor ondernemers is wel dat het aanzienlijk wordt vereenvoudigd om een koppeling te maken met de zakelijke Facebook page. Eerder geplaatste afbeeldingen op de zakelijke Facebook page kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan Facebook SlideShow.

Opvallen met Facebook SlideShow

Ondernemers kunnen goed hun voordeel doen met SlideShow van Facebook, vooral omdat het nu heel gemakkelijk is om een heel professionele SlideShow advertentie te maken. Deze advertenties vallen meer op en zullen je dan ook zeker meer op gaan leveren, als je het goed aanpakt natuurlijk.

Facebook in-company training

Wij bieden diverse Facebook trainingen, waaronder ook een Facebook in-company training. Ideaal om iedereen met een enkele training weer helemaal up to date te maken als het gaat om zakelijk Facebook.