Online serie ‘Stackbouwers’ van de KvK

In de vier-delige serie Stackbouwers van de KVK neemt YouTuber Veras Fawaz ons mee in de wereld van het snelle geld van succesvolle jonge ondernemers. Gouden Lamborghini’s, dure tassen en je eerste salaris ‘splashen’. Hij onderzoekt wat hen drijft en wat hen zo succesvol heeft gemaakt door ze het hemd van het lijf te vragen. Het is dus de plek waar ondernemers terecht kunnen voor inspirerende video’s die net even iets verder gaan.

Monica Geuze

In de eerste aflevering is een van de populairste influencers van dit moment vlogger Monica Geuze te zien. Haar start als ondernemer was optreden als DJ bij Ronnie Flex. Al snel volgden er meer plannen en is ze een succesvolle onderneemster geworden. In de afleveringen komen onderwerpen zoals hoe ze is begonnen met ondernemen en hoe ze haar bedrijf runt allemaal aanbod. Ook verteld Monica dat vloggen niet voor altijd zal zijn en dat ze daarom al volop aan het plannen is voor de toekomst.

Joel Beukers

In de tweede aflevering is Joel Beukers te zien. Met zijn gouden Lamborghini en Rolls Royce gaat hij zakelijk voor goud. Zijn onderneming in voedingssupplementen, online coaching community en app versterken elkaar, waarbij hij zichzelf slim inzet als fitnessmodel. Interesse om ondernemer te worden zat er bij Beukers altijd al in. Door het volgen van een minor ‘Ondernemerschap’ tijdens zijn studie wist hij het zeker: “Ik wil ondernemer zijn.” De resultaten van een dopingcontrole die hij als rugbyspeler onderging bleek de weg naar het ontwikkelen van eigen voedingssupplementen.

Onderneming tips

Wil jij ook een succesvolle ondernemer worden? Dan geven Monica en Joel je nog een paar handige tips!

  1. Vraag advies
  2. Regel je zaken goed, met hulp van je boekhouder
  3. Je moet ergens beginnen; begin klein en doe het zelf
  4. Zorg voor een groot bereik op social media
  5. Zet jezelf in voor je eigen merk

Wil jij succesvol en groter worden op social media, maar weet je niet goed hoe? Volg dan een training op maat bij ons!