Nog grotere foto’s in Twitter tijdlijn

Twitter heeft in een blogpost laten weten veranderingen te gaan aanbrengen als het gaat om de foto’s die worden geplaatst. Nu is het zo dat een foto automatisch wordt uitgesneden voordat deze wordt weergegeven op de tijdlijn. Dit resulteert vaker in nogal onvoordelige foto’s die bij lange na niet meer het gewenste effect hebben. Hier gaat Twitter nu iets aan doen.

Volledig op de tijdlijn

Twitter gaat foto’s in het oorspronkelijke formaat op de tijdlijn plaatsen. Dat betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de manier waarop jouw foto wordt uitgesneden en getoond, want je kunt er vanuit gaan dat de foto na de aanpassing van Twitter wordt getoond in de originele beeldverhouding.

Automatische collages

Wil je meerdere foto’s tegelijk gaan plaatsen in Twitter? Dat is natuurlijk geen probleem. Ook hier heeft Twitter een nieuwtje. Als je meer foto’s in één keer plaatst, dan wordt er automatisch een fotocollage van gemaakt. Stel dat je vier foto’s op het sociale netwerk plaatst in een enkele handeling, dan wordt er één foto groot afgebeeld en de overige drie worden er in een kleiner formaat naast gezet.

twitter tijdlijn nieuw

 

Gebruik je Twitter zakelijk en wil je hier meerdere foto’s plaatsen die een optimale aandacht verdienen? Dan is het verstandiger om het plaatsen van vier foto’s over de dag te verspreiden, bijvoorbeeld één per twee uur, dan dat je deze allemaal tegelijk plaatst.

Twitter training

Twitter is voortdurend in beweging, niet alleen als het om foto’s gaat. Als jij wil weten hoe jij optimaal resultaat kunt halen uit je Twitter-account, dan is onze Twitter training zeker iets voor jou!