Netwerk A2: Ontspannen netwerken met resultaat!

Sinds begin oktober ben ik lid geworden van een nieuwe netwerkvereniging in Zaltbommel genaamd: Netwerk A2. Deze vereniging van ongeveer 25 leden komt iedere 2 weken bij elkaar in het Apollo Hotel. Het doel is om ondernemers met elkaar te verbinden en samenwerkingen te stimuleren. Er hangt in tegenstelling tot veel andere businessclub’s een ontspannen en open sfeer. Daarom kan ik Netwerk A2 bij eenieder aanbevelen.
rijksweg a2

Waarom lid worden van Netwerk A2?

Zoals ik al aangaf hangt er bij Netwerk A2 een zeer ontspannen en open sfeer. Dit is veel fijner netwerken, dan in tegenstelling bij een BNI. Ook hoef je je niet druk te maken dat eventuele opdrachten naar een concurrent gaan, want van iedere beroepsgroep is er maar 1 persoon toegestaan. Verder krijg je toegang tot een breed netwerk van de leden, wat natuurlijk extra omzet kan opleveren.

Netwerk A2 vs BNI?

Dat Netwerk A2 erg lijkt op BNI dacht ik in eerste instantie ook, maar er zijn een aantal grote verschillen. BNI heeft iedere week een bijeenkomst en Netwerk A2 om de week. Dit is veel fijner, want vaak kun je niet altijd. Ook is het lidmaatschap van Netwerk A2 tweemaal zo goedkoop dan die van BNI. Bij BNI wordt erg gefocusseerd op het scoren van omzet en dit is bij Netwerk A2 ook wel een doel, maar staat niet voorop.

Praktische zaken van Netwerk A2

De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend van 7:00 tot 9:00.
Het aantal leden ligt momenteel rond de 25, maar groeit snel. Deze bedrijven zijn lid: Van Noord Accountant, Onderneem je Leven, Webdesign Pro+, Added Value, PTM Mulidiensten, LSH security, ABN Amro, Like2movit, Mike Janssen. Alle andere leden zijn te vinden op de pagina leden.

Wil je kennismaken?

Als je een keer zou willen kennismaken met de Netwerk A2, dan neem ik je graag mee als introducé. Stuur mij een bericht via Twitter, LinkedIn en via het contactformulier en dan neem ik contact met je op.

Foto’s van de bijeenkomst

Hieronder staan een aantal foto’s van een netwerkochtend om je een beeld te geven.