6 Must-have telefoon accessoires als zzp’er

Als ondernemer is je telefoon super belangrijk en moet je er net zoals je gezondheid goed voor zorgen. Om goed voor de dag te komen zijn er verschillende accessoires die je kunt kopen. Bij hoesjesdirect.nl hebben ze een uitgebreid assortiment voor ieder toestel. In dit blog bespreken we 6 must-have accessoires voor je telefoon!

1. Powerbank

Is je telefoon leeg maar ben je voorlopig echt niet in de buurt van een stopcontact? Dan is een powerbank wellicht iets voor je. Deze externe batterij is verkrijgbaar in diverse formaten. De kleinste zijn zeer compact maar kunnen je telefoon niet volledig opladen. Ze zijn daarmee ideaal voor wie de dag net iets te lang duurt. Eén slag groter en je kunt je mobiel er al snel een 1 à 2 keer volledig mee opladen.

2. Screenprotector

Een telefoonscherm kan behoorlijk krasgevoelig zijn. Vooral als de telefoon in een broekzak zit waar ook je sleutels in zitten. Een screenprotector is hiervoor de oplossing! Het beschermt het scherm van de telefoon en geeft je telefoon een luxere look!

3. Uitklapbaar toetsenbord

Als je veel onderweg bent of langer werkt op je telefoon of tablet weet je dat het belangrijk is om in een goede houding te werken om klachten tegen te gaan. Maar als je veel onderweg bent weet je ook hoe vervelend het is om een groot los toetsenbord mee te moeten nemen. Daar is nu dé oplossing voor. Een uitklapbaar toetsenbord is een wireless keyboard dat werkt via bluetooth. Je vouwt hem zo op tot een handzaam formaat om mee te nemen, waardoor hij ook minder snel beschadigd raakt.

4. Dashboard autohouder

Ben je vaak onderweg in de auto? Dan is een goede telefoonhouder voor in de auto onmisbaar. De houder moet goed stevig zijn zodat de telefoon tijdens het rijden goed blijft zitten en niet hinderlijk trilt. Ook moet de telefoon goed bedienbaar zijn.

5. Poorten laadstation

Geef al je apparaten een mooie plek met een laadstation. Je kunt je toestellen opladen op een centraal punt zonder talloze losse laders aan te sluiten. Je doet simpelweg de USB kabel van je apparaat inpluggen in het laadstation om deze op te laden. Zo kun je wel vijf verschillende toestellen tegelijkertijd opladen!

6. Telefoonhoesje

Tegenwoordig onmisbaar voor je smartphone: een telefoonhoesje. Een telefoonhoesje heeft verschillende functies. Naast dat hij natuurlijk je telefoon beschermt, zorgt een telefoonhoesje ook voor gebruiksgemak en het personaliseren van je telefoon.

Zorg goed voor je telefoon

Zonder telefoon ben je nergens als zzp’er. Zorg er daarom goed voor en koop de juiste accessoires eenvoudig online bij Hoesjedirect.nl.