Mis nooit meer een mention met MentionAlert!

TTM Communicatie introduceert een nieuwe service om continu op de hoogte te blijven van mentions op Twitter: MentionAlert. Iedere minuut checkt MentionAlert jouw accounts op Twitter. Van elke mention ontvang je een e-mailbericht, een punt waar Twitter op achterblijft.

De berichtgeving vanuit Twitter is niet waterdicht. Als er een tweet wordt geplaatst met een mention blijkt dat de persoon of organisatie waar het bericht betrekking op heeft niet altijd daarvan een waarschuwing ontvangt, ook al zijn de instellingen van het account zo geprogrammeerd. “Daar heeft het social media platform gewoonweg onvoldoende capaciteit voor”, meent Leon Tindemans, eigenaar van TTM Communicatie.

Mention naar e-mail

Tindemans heeft een tool laten ontwikkelen waarmee dit probleem wordt getackeld. MentionAlert screent Twitter continu en stuurt klanten van elke mention een e-mailbericht. Op deze manier worden bedrijven in staat gesteld om razendsnel te reageren op klachten, opmerkingen of tips. Maar ook als particulier is het prettig om te weten als er een vraag aan je wordt gesteld op Twitter of als er een reactie van je wordt verwacht over een bepaald onderwerp.

Het snelgroeiende bedrijf TTM Communicatie hanteert een laag instaptarief en wil met MentionAlert een extra dienst bieden aan zijn klanten. Behalve ondernemers informeren en adviseren over het gebruik van Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest etc. door middel van workshops en in company, beheren zij voor een scala aan bedrijven dagelijks de social media.

Probeer MentionAlert 30 dagen gratis!

Je kunt MentionAlert 30 dagen geheel gratis gebruiken!