De MAXO meubelwagen: een must voor verhuizers!

Heb je een verhuisbedrijf, verzorg je het transport van meubels of monteert je bedrijf keukens? Dan ben je ongetwijfeld bekend met de zware lichamelijke belasting die het zeulen van meubels met zich meebrengt. Maar er is goed nieuws: met de MAXO meubelwagen wordt het verplaatsen van meubelen en andere zware objecten een peulenschil!

Slim ontwikkelde meubelwagen

De MAXO meubelwagen is ontwikkeld door Elmar Dekker van Kinova (lid van Netwerk A2) en Paul Hoefsloot van Hoefslootwonen. De ontwikkeling van de meubelwagen is tot stand gekomen in samenwerking met de meubelbranche en dat is goed te zien aan de functionaliteit. Er is goed nagedacht over het praktische gebruik en daarom kan dit vervoermiddel veel ziekteverzuim onder werknemers verminderen. De fysieke belasting wordt zwaar verminderd, doordat de meubelwagen al het gewicht draagt. Download hier een brochure van de meubelwagen.

Geschikt voor diverse objecten

De meubelwagen is zo ontworpen dat hij niet alleen geschikt is om meubilair mee te vervoeren, maar ook tapijtrollen, matrassen, schilderijen, dozen en spiegels. Elk voorwerp met grotere afmetingen kan door middel van spanbanden en klembeugels veilig vervoerd worden. De meubelkar is wendbaar en kantelbaar en daarom geschikt om meubels zonder botsingen over stoepranden en om obstakels heen te leiden. Door de grote wielen kantelt de wagen echter nooit op het verkeerde moment. Dit verkleint tevens de kans op botsingen en beschadigingen aan meubels. Werknemers hebben immers beter zicht en kunnen het object niet uit handen laten vallen.

Voordelen van de MAXO meubelwagen

De meubelwagen is niet alleen functioneel in het vervoeren van zware huisraad, maar kan ook de laadklep op de vrachtwagen vervangen. Plaats de meubelwagen tegen de achterkant van de vrachtwagen, schuif het te vervoeren object erop en rijdt het vervolgens naar de plaats van bestemming. Eenvoudiger kan het niet! Bovendien is het wagentje inklapbaar en licht van gewicht, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Kortom: de MAXO meubelwagen heeft alles in zich om zware arbeid te verlichten en draagt hiermee bij aan een duurzame werkwijze.

MAXO Meubelwagen bestellen?

Wil je de MAXO meubelwagen bestellen? Neem dan contact op met Elmar Dekker.