Mariken van de Loo presenteert haar eerste boek

Op 27 mei, na een jaar van heel hard werken, was daar dan eindelijk het eerste exemplaar van het eerste boek van Mariken van de Loo. In het boek: Persoonlijk ondernemerschap – Van speelbal naar sterspeler, laat Mariken zien hoe organisaties kunnen groeien door de kwaliteiten van haar medewerkers te benutten. De boekpresentatie vond plaats in kasteel Woerden.

Persoonlijk ondernemerschap – Van speelbal naar sterspeler

Als je je afvraagt waar dit boek over gaat, dan is het verstandig om onderstaande video te bekijken.

Organisaties willen graag werken met kundige professionals die continu successen boeken. In het boek staat het Zelfsturingskompas centraal. Met dit kompas ben je geen speelbal meer, maar word je een sterspeler binnen je organisatie. Het boek biedt een houvast voor iedere professional en leidinggevende die zich staande moet houden in een uitdagende werkomgeving.

Volg schrijver Mariken van de Loo

Ik ken Mariken al een aantal jaren en ze heeft diverse trainingen bij mij gevolgd over het gebruik van social media en LinkedIn. Op haar Twitteraccount @Leauz heeft ze meer dan 5.000 volgers en is hiermee een van meest gevolgde trainers op Twitter. Ook op LinkedIn is zij behoorlijk actief aan het netwerken!

Foto van de boekpresentatie

Hieronder staan enkele foto’s van de boekpresentatie.

exemplaar Persoonlijk ondernemerschap