LinkedIn Premium Insights voor je zakelijke LinkedIn Page

LinkedIn Premium Insights is dé ideale tool voor ondernemers die echt optimaal inzicht willen hebben in de veelzijdige ontwikkelingen bij ondernemingen. In een enkel overzicht wordt op basis van verschillende criteria weergegeven of een onderneming krimpt of juist groeit.

Een betaalde tool

LinkedIn Premium Insights is een betaalde tool die speciaal ontwikkeld is voor LinkedIn members met een Sales Navigator, een Talent Solutions of een Business Plus abonnement. De tool zorgt ervoor dat mensen die de zakelijke LinkedIn page van de onderneming direct inzicht krijgen in diverse data van het bedrijf. De volgende data worden door LinkedIn Premium Insights weergegeven:

De open vacatures

Er wordt een visueel overzicht weergegeven dat aangeeft welke vacatures er door de jaren heen beschikbaar werden gesteld door de onderneming. Daarnaast wordt er ook weergegeven op welke specifieke vlakken er naar personeel werd gezocht.

Nieuw personeel

LinkedIn Premium Insights geeft een helder overzicht van al het nieuwe personeel dat recentelijk door de onderneming is aangenomen om het team te versterken.

Oud personeel

Er wordt inzicht geboden in het oud personeel en op welke wijze deze een voorwaartse sprong hebben gemaakt in hun carrière.

De ontwikkeling van medewerkers

LinkedIn Premium Insights laat een simpele grafiek zien waaruit kan worden afgelezen hoe het staat met de ontwikkeling van het aantal medewerkers. De grafiek geeft zo, aan de hand van de data die beschikbaar zijn, weer of het aantal medewerkers groeit of krimpt.

De afdelingen

Ook voor dit deel wordt er gebruik gemaakt van een visueel stukje inzicht. Middels een staafdiagram wordt weergegeven op welke interne afdelingen de medewerkers, die op LinkedIn actief zijn, werkzaal zijn.

Zo wérkt LinkedIn voor jou

LinkedIn kan echt voor jou werken, door successen voor je te behalen, door het meest geschikte personeel binnen te hengelen, door meer kennis te vergaren en inzichten te krijgen in de meest uiteenlopende relevante en interessante zaken. LinkedIn Premium Insights kan zeker nutting zijn.

Onze LinkedIn training geeft je natuurlijk ook meer inzicht in hoe LinkedIn voor jou kan werken.