LinkedIn is de grootste vacaturebank voor werkgevers

Het zoeken van een baan is nog best lastig en bovendien is het aantal websites met vacatures enorm groot. LinkedIn, het zakelijke sociale platform, blijkt de populairste te zijn. LinkedIn heeft het grootst aantal openbaar geadverteerde (betaalde) vacatureplaatsingen. Een baan vinden kan dus heel goed op LinkedIn!

LinkedIn grootste vacaturebank

Op LinkedIn wordt voor ruim duizenden vacatures geadverteerd door kleine en grote organisaties. Het blijkt dat werkgevers vaker voor LinkedIn kiezen dan bijvoorbeeld Monsterboard of Nationale Vacaturebank omdat de prijs relatief laag is en de kwaliteit van reacties en zichtbaarheid voor vacatures voor redelijk passieve werkzoekenden behoorlijk groot is. Dit komt onder andere doordat vacatures bij een passend profiel aangeboden worden. Voor werkgevers is dit heel aantrekkelijk!

Een baan vinden met LinkedIn

Door het grote aantal vacatures, die bovendien gekoppeld worden aan wat er in je profiel staat, is LinkedIn een heel goede plek om een baan te zoeken – en te vinden natuurlijk. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je weet waar je moet zoeken en dat bovendien je profiel compleet is. Wij bieden een nieuwe DVD aan waarop precies wordt uitgelegd hoe je op LinkedIn een baan kunt vinden! Lees meer over deze dvd of ga naar bol.com om hem te bestellen.