LinkedIn Company profiel: Tips voor meer volgers

Als bedrijf wil je graag zichtbaar zijn voor andere bedrijven, maar ook voor toekomstige medewerkers en klanten. Met deze optie kan een LinkedIn Company profiel uitstekend helpen. Deze functie op LinkedIn wordt alsmaar populairder. Graag geven wij je een aantal tips om meer volgers te krijgen!

Laat mensen weten dat je een LinkedIn Bedrijfspagina hebt

Een eerste stap is mensen laten weten dat je een profiel hebt. Afhankelijk van je situatie kun je een link posten op je andere netwerken, een volg button plaatsen op de website van je bedrijf of zorgen dat er een link in de handtekening van je e-mail wordt verwerkt.

Plaats updates

Als je updates plaatst op je company profiel, kunnen mensen hierop reageren of deze ‘liken’. Mensen die je pagina niet volgen, kunnen zo ook de updates zien. Hierdoor kan er interesse gewekt worden voor wat je aan te bieden hebt en gaan mensen klikken op je company account. Dit zorgt voor meer volgers. Bij updates kun je denken aan interessante ontwikkelingen of informatie over het bedrijf. Ook adviezen, tips, nieuws of foto’s die bij jouw bedrijf, product of dienst kunnen een goede update vormen.

Lok de interactie uit

Hoe meer reacties of ‘likes’, hoe meer kans dat niet-volgers de update zien. Zorg er dus voor dat updates interactief zijn. Dit kun je doen door een vraag te stellen, een mooie foto toe te voegen of te zorgen voor een filmpje. Mensen zijn dan eerder geneigd om op de update te reageren.

Optimaal gebruik maken van het Company profiel

Om optimaal gebruik te kunnen maken van het LinkedIn Company profiel kun je bij ons een LinkedIn training volgen. Deze training zal meer tips geven over het vergroten van het aantal volgers en de gegeven tips verder uitwerken.