LinkedIn heeft 300 miljoen accounts wereldwijd!

LinkedIn kan met trots aan de wereld meedelen dat zij de belangrijke mijlpaal heeft bereikt van maar liefst 300 miljoen accounts wereldwijd. Hiermee is dit sociale medium zeer succesvol te noemen, maar de doelen van LinkedIn reiken nog veel verder. Het streven is om de gehele 3,3 miljard werkende mensen op aarde te laten profiteren van de economische kansen die dit zakelijke platform creëert. Waarschijnlijk profiteert jouw bedrijf ook al van deze kansen, maar zo niet, dan is het interessant om je te verdiepen in de mogelijkheden.

300 miljoen LinkedIn accounts

De kracht van LinkedIn ligt in de focus op de identiteit, het netwerk en de kennis van werkende mensen. Deze focus stimuleert mensen om hun professionele doelen te bereiken, doordat LinkedIn bestaat uit een uitgebreide bron aan informatie. Hoe meer zakelijke accounts er aangemaakt worden, hoe meer waardevolle informatie terecht komt bij zakenrelaties in het gerelateerde netwerk en hoe sneller deze kennis verder verspreid wordt.

Dit is de reden dat LinkedIn wereldwijd een succes is geworden: de leden hebben eenvoudig toegang tot alle beschikbare kennis en maken zo je bedrijf groot in wat zij doet. Dit leidt tot steeds verder ontwikkelende bedrijven, een verhoogde kennis voor studenten in opleidingsinstituten en hierdoor gedreven personeelsleden.

LinkedIn blijft investeren in ontwikkeling

Op dit moment wordt LinkedIn al voor bijna 50% bezocht via mobiele telefoons, dankzij diverse ontwikkelde apps die een gericht gebruik van dit sociale medium mogelijk maken. Elke dag worden er 15 miljoen profielen bezocht, 1.45 miljoen vacatures bekeken en op 44.000 hiervan wordt werkelijk gesolliciteerd.

In meer dan 200 landen wordt op dit moment de perfecte werknemer gevonden, kennis gedeeld met werknemers en onderwijsinstellingen en persoonlijke of bedrijfsgerelateerde vaardigheden ingezet om de wereldeconomie te bevorderen. Maar hier stopt het niet. LinkedIn blijft zich de komende jaren verder ontwikkelen om zowel werkende individuen als jouw bedrijf de kans te bieden op blijvende ontwikkeling. LinkedIn verbindt!

Meer halen uit LinkedIn?

Wil je meer halen uit LinkedIn? Heb jij nog geen account op LinkedIn? Volg dan een LinkedIn training op maat!