Kom ook naar de Open Coffee in the Evening!

Op 27 september organiseren de Open Coffee Vijfheerenlanden en de Open Coffee Gorinchem een gezamenlijke netwerkbijeenkomst in De Schildkamp te Asperen. Tijdens deze avond kunnen ondernemers met elkaar netwerken, ideeën opdoen en samenwerkingen zoeken. Door de twee netwerken vanuit Gorinchem en Vijfheerenlanden samen te voegen zullen er een hoop kaartjes worden uitgewisseld.
open coffee evening aanmelden

Aanmelden voor de Open Coffee in The Evening

Als je wilt komen naar deze speciale Open Coffee, dan kun je je aanmelden via een speciale pagina op www.OpenCoffeeVijfheerenlanden.nl. Daarnaast kun je je ook aanmelden via het LinkedIn Event, maar dan sta je niet op de gastenlijst. Om 19:30 gaan de deuren en dan kunnen we tot 22:30 netwerken. Het evenement is geschikt voor alle soorten ondernemers.

Sponsoren van Open Coffee in the Evening

Aangezien Open Coffee een open en gratis concept is en wij geen budget hebben om dit zelf te organiseren hebben wij een aantal sponsoren gezocht. De hoofdsponsor van dit evenement is De Schildkamp. Deze vernieuwde locatie stelt een van haar zalen te beschikking voor ons. Daarnaast sponsoren de Sligro, Chocolate Choice, UKFood.nl en Le Grappillon heerlijke hapjes en drankjes.
Wat is Open Coffee

Wat is Open Coffee eigenlijk?

Open Coffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere week wereldwijd gehouden wordt op meer dan 1000 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per stad, maar overal ontmoet je interessante en inspirerende mensen.

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “ondernemen” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. En de kosten? Vrijwel geen, of je eigen kopje koffie of thee.

Ik zie je dus graag op 27 september bij de Open Coffee in the Evening in De Schildkamp!