Kom naar het Business Event Bommelerwaard!

Op maandagavond 28 oktober zal bij Hitachi in Zaltbommel het Business Event Bommelerwaard gehouden worden. Tijdens dit evenement zullen er drie ondernemingen van het jaar gekozen worden. In de categorie ‘starters’ zal het aanwezige publiek de keuze bepalen aan de hand van een video en een pitch. TTM Communicatie is genomineerd in deze categorie en ik wil je daarom uitnodigen om te komen!

Ondernemer van het jaar

Mijn bedrijf, TTM Communicatie, bestaat inmiddels 3 jaar en adviseert en ondersteund bedrijven bij het professioneel inzetten van social media. U zult herkennen dat uw advertenties de laatste jaren nauwelijks meer klanten opleveren en dat steeds meer mensen googlelen voordat ze iets kopen.

Wij bepalen samen met bedrijven een social media strategie, geven trainingen en ondersteunen ze met de uitvoering om in contact komen met deze potentiële klant.  Dit hebben wij inmiddels gedaan voor ruim 200 bedrijven, van ZZP’ers tot multinationals.

Kom 28 oktober naar het Business Event

De deuren gaan rond 19:30 open en om 20 uur start het programma met de uitreikingen van de awards. Rond 21:30 zal de netwerkborrel beginnen waar het zakendoen kan beginnen.

Kosten

De kosten zijn normaliter € 45,00 per kaart exclusief BTW. Echter omdat ik genomineerd ben ontvang ik 5 tot 10 % korting op de door mij bestelde kaarten. Als je dus wilt profiteren van een korting, dan kun je met mij contact opnemen door hier te klikken en mij een e-mail te sturen. Ik zou het erg fijn vinden als je erbij kunt zijn, want iedere stem telt!