Kom naar de SEO Marktplaats Trainingsdagen!

Wil je in één dag bijgepraat worden over de laatste stand van zaken rondom social media en SEO? Kom dan in september of oktober naar de SEO Marktplaats Trainingsdagen. O.a. TTM Communicatie zal tijdens deze dagen een aantal workshops verzorgen over Pinterest en video marketing. Interesse? Meld je dan aan en profiteer van 10% korting!

Opzet van de trainingsdagen

Een ervaren team van sprekers/ trainers geven tijdens de SEO trainingsdagen tips & trucks over hoe je de vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf op internet meetbaar kunt verbeteren met SEO en social media. Als deelnemer stel je zelf je trainingsdag samen. Er zijn verschillende sessies voor beginners en gevorderden.

Daarnaast is er aandacht en gelegenheid om één op één adviezen en tips te krijgen van verschillende experts. Zo is er onder andere een SEO scan mogelijk en kan je vragen stellen aan Google Adwords specialisten. Ook zijn er verschillende social media adviseurs. Tijdens de netwerkborrel kan je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

Wanneer zijn de SEO trainingsdagen?

Hieronder is een overzicht te vinden van de SEO Marktplaats Trainingsdagen.

  • vrijdag 20 september Tulip Inn Oosterhout (NB)
  • vrijdag 4 oktober Verenigde Bedrijvencentra Wageningen
  • zaterdag 12 oktober Autogrill De Meern (Utrecht)
  • woensdag 16 oktober Tulip Inn Amsterdam

Wij geven op 12 en 16 oktober diverse workshops.

Aanmelden met 10% korting

Klanten, relaties en bezoekers van TTM Communicatie krijgen exclusief 10% korting op de toegangsprijs. Kijk dus snel op SEO Marktplaats of de trainingsdagen iets voor jou zijn!