Koekstempel met logo nodig?

Houd je van bakken, serveer je als restaurant je eigen koekjes aan je gasten of zoek je een origineel relatiegeschenk? Denk dan eens aan een koekstempel met jouw logo en/of eigen tekst! Bij koekstempels.nl kun je deze koekstempel laten maken en binnen een week heb je het in huis!

Wat zijn koek stempels?

Een koekstempel is een houten schijfje van 8 cm doorsnee waar een logo of tekst in spiegelbeeld is in uitgefreesd. Deze kun je vervolgens in ieder deeg duwen en zo ontstaat er een afdruk. Bak ze in de oven en je zult zien dat je afdruk nog steeds leesbaar is. Bij de meeste kunststof stempels zijn de letters niet diep genoeg en zijn ze na het bakken verdwenen.

Koekstempel op maat

Iedere bedrijf is uniek en dus ook iedere koekstempel. Bij koekstempels.nl kun je jouw eigen logo en/of tekst uploaden en wij zorgen er vervolgens voor dat je binnen 7 dagen je koekstempel in huis hebt! Je betaalt geen verzendkosten!

Uniek relatiegeschenk

Wil je dat mensen echt jouw merk gaan beleven? Dan is een koekstempel een prima relatiegeschenk! Wij kunnen de koekstempels ook in grotere oplages maken.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar mijn nieuwe bedrijf / concept, neem dan gerust een kijkje op: koekstempels.nl.

koekstempel bakken

koekjes met logo