Kimbino: handige app voor online folders

Regelmatig zetten we handige apps voor ondernemers in de spotlight. In dit blog attenderen we je graag op de app: Kimbino. Met deze app heb je één overzicht van de meest recente folders. Handig als je snel wilt weten waar de koffie en broodjes in de aanbiedingen zijn voor op kantoor. De app is beschikbaar via Google Play.

Actuele aanbiedingen

Ondernemer is ook kritisch kijken naar de kosten die gemaakt worden. Het groot inkopen van aanbiedingen is dan heel voordelig. Als je nu ziet dat de pakjes thee in de aanbieding zijn in de Plus folder volgende week, dan kun je die groot inslaan. Binnen veel bedrijven is er een kantine of koffiehoek. Alle benodigdheden daarvoor kun je natuurlijk voordeliger kopen in een app.

Favoriete folders in je account

Met de app Kimbino kun je eenvoudig al je favoriete folders in één overzicht plaatsen. Zo krijg je altijd de meest actuele folders te zien van de winkels bij jou in de buurt. Het aanmaken van een account is geheel gratis. Ook kun je instellen dat je per e-mail de laatste aanbiedingen wilt ontvangen. De voordelen van een account aanmaken zijn:

  • Favoriete winkels toevoegen
  • Gegevens delen tussen desktop en app omgeving
  • Aanbiedingen per e-mail

Folders zijn niet zo milieubewust

Tegenwoordig hebben veel bedrijven een app ontwikkeld voor op mobiel. Een groot voordeel van een app is dat er minder papieren folders gedrukt hoeven te worden. Steeds meer steden beperken het verspreiden van papieren folders om het milieu te sparen en minder te hoeven te gerecyclen. Door je folders via een app te gaan bekijken ben je dus ook een beetje duurzaam bezig.

Kimbino app

Kimbino is een handige applicatie voor ondernemers. Op Kimbino vind je alle folders van je favoriete (zakelijke) winkels op een rij. Je kan het zo gek niet bedenken bij Kambino en zij hebben die folder. Door Kimbino kun je alle huis-aan-huisbladen overslaan en gelijk de beste aanbiedingen van je supermarkt checken of een nieuwe bureaustoel uitkiezen. Zo help je het milieu een handje en bespaar je tijd en geld!

Downloaden

De Kimbino app kun je simpelweg (gratis) downloaden in de Google Play Store. Na het installeren kun je kiezen om te registreren of niet te registreren. In beide gevallen kun je de app gewoon gebruiken, maar als je je registreert kun je je favoriete winkels bookmarken om zo sneller op de hoogte te zijn van de nieuwste aanbiedingen. Verder kun je met een registratie op elke Kimbino website inloggen, zowel de Nederlandse als Belgische website.

Dus wil jij voortaan op de hoogte zijn van de leukste en beste aanbiedingen van jouw favoriete winkels? Download dan nu de Kimbino app!