Ik steun Warchild via Jipsgoededoelen.nl

Sinterklaas en Kerstmis zijn feesten voor iedereen, maar er zijn nog volop kinderen in de wereld die deze feestdagen niet veilig kunnen vieren. Warchild helpt oorlogskinderen overal ter wereld om weer een toekomst op te bouwen. Jip Maathuis kwam in 2007 met het idee om chocoladeletters te verkopen via Jipsgoededoelen.nl en de winst aan Warchild te geven.

Jips goede doelen

De jonge ondernemer Jip haalde in het eerste jaar van zijn actie maar liefst 10.000 euro op voor Warchild. Een groot succes en inmiddels wordt zijn jaarlijkse actie gesteund door veel bekende Nederlanders als: Derk Boerrigter, Sinterklaas, Jan Vertonghen en de gehele selectie van Ajax.

Chocoladeletters voor het goede doel

Ook dit jaar was de actie van Jip een groot succes. Iedereen kon chocoladeletters kopen voor 2,99 waarvan € 1 euro direct naar Warchild ging. Ook ik heb een aantal chocoladeletters gekocht en hiermee Warchild gesteund. De letters zagen er overigens heerlijk uit en smaakte goed.

chocoladeletter jipsgoededoelen - warchild

chocoladeletter - warchild

Koop ook chocoladeletters voor het goede doel

Sinterklaas mag dan al bijna het land uit zijn, maar ik verwacht dat volgend jaar Jip weer zijn actie gaat houden. Dus koop dan jouw chocoladeletters bij hem en steun een kind in een oorlogsgebied.